SCHOENEN ZIJN ONS LEVEN

Nelson Schoenen is een vooruitstrevende omnichannel shoe retailer. De ruim 100 Nelson stores kenmerken zich door een bijna oneindig assortiment van dames, heren-, en kinderschoenen van internationale merken zoals Ecco, Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Converse, Calvin Klein, Gabor en Nike, maar ook de fashion collectie onder ons eigen label is een onderdeel van het succes!
Schoenen zijn ons leven
Nelson is een echt familiebedrijf die in 1949 haar eerste winkel opende in Purmerend. Inmiddels zijn er al meer dan 100 winkels bijgekomen. Ook het aantal collega’s is enorm gegroeid, inmiddels werken er zo’n 1050 mensen bij Nelson Schoenen en groeien we nog steeds! We streven naar een fijne werkomgeving en zetten ons in voor goede doelen zoals Stichting Het Vergeten Kind. Een steeds groter deel van onze collectie is geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Zo zetten wij een stap richting een groene toekomst.

DE SPRONG VAN WINKELIER NAAR OMNICHANNEL RETAILER

Nelson heeft een duidelijke omnichannel strategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service, zowel in de fysieke winkels als op ons online platform. Daarbij staat de klant centraal binnen alle verkoopkanalen. En shop je toevallig op marketplaces als Zalando, Wehkamp of Bol.com? Ook daar vind je onze collectie.
Nelson groeit en ziet nog veel meer kansen om haar werkterrein en marktaandeel uit te breiden door nieuwe vestigingen te openen, bestaande vestigingen te optimaliseren en om de omnichannel strategie verder uit te bouwen.

ONS HOOFDKANTOOR EN DISTRIBUTIECENTRUM

Bij Nelson maken we van kleine stappen graag grote sprongen. Met meer ideeën dan tijd, is Nelson steeds opzoek naar ambitieuze en talentvolle nieuwe collega's die samen met ons de volgende stap willen zetten! Ons kantoor en dc bevinden zich aan de Willem Brocadesdreef in Hoofddorp. Hier ondersteunen wij de verkoop in de winkels en via de online kanalen. Je maakt deel uit van een club vooruitstrevende professionals die met enthousiasme werken aan het behalen van onze doelstellingen. Met ruimte voor eigen initiatief en dankzij betrokkenheid staan wij in de top 3 van schoenenretailers in Nederland! Natuurlijk bieden wij, naast een uitdagende baan, goede arbeidsvoorwaarden met volop ontwikkelmogelijkheden.
Ons hoofdkantoor en distributiecentrum
Winkels en brandstores

WINKELS EN BRANDSTORES

Met onze collectie streven we naar de juiste balans tussen fashionable A-merken, aangevuld met de juiste basiscollectie en maar ook de fashioncollectie onder ons eigen label is een onderdeel van het succes!. Van trendy dames- en herenschoenen, kwalitatieve kinderschoenen tot onze collectie met nét dat beetje extra comfort. Nelson is er voor iedere stap! Naast ruim 100 Nelson multibrandstores exploiteren wij ook monobrandstores van Timberland, Ecco en Skechers.
  • 90 Nelson stores
  • 14 Nelson Premium stores
  • 6 Timberland brandstores
  • 2 Skechers brandstores
  • 3 ECCO brandstores
Job alert

MIS NOOIT EEN VACATURE