JOUW CARRIÈRE

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving op ons mooie hoofdkantoor of volledig geautomatiseerde distributiecentrum in Hoofddorp of in een van onze ruim 110 prachtige winkels. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus en innovatief, echt Nederlands familiebedrijf met een sterke focus op een omnichannel bedrijfsvoering. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt.

Nelson groeit en daardoor heb jij volop kansen om jouw carrière invulling te geven en mooie stappen te maken. Graag begeleiden wij jou middels een training ‘on the job’, maar je kunt ook een opleiding, cursus op training via ons volgen om zo het beste uit jezelf te halen.

FASHION & FIT

Nelson’s Fashion & Fit programma; voordeel & vitaliteit voor Nelson medewerkers

Omdat onze medewerkers elke dag klaar staat voor Nelson en voor onze klanten, doen wij ook graag dat stapje extra voor hen. Vitaliteit staat voor energie; thuis en op je werk. Vitale en fitte medewerkers dragen bij een gezonde organisatie. Maar ook ‘er goed uit zien’ en kunnen profiteren van interessante kortingen en samenwerkingen dragen er aan bij om jezelf goed te voelen; van binnen en van buiten. Ons ‘Nelson’s Fashion & Fit programma’ richt zich op deze beide aspecten; van een flinke korting op je sportschoolabonnement tot deelname aan sportevents tot shoppen met korting.

Speciaal voor onze medewerkers hebben we een programma opgezet vol voordeel en vitaliteit! Uiteraard vertellen we je hier graag meer over tijdens een kennismakingsgesprek!
Job alert

MIS NOOIT EEN VACATURE