ECCO WINKELS

Ecco is trots op het vakmanschap en de kwaliteit van de schoenen die zij maken voor haar klanten. Zij produceren producten van de hoogste kwaliteit mét respect voor de natuur. Ook meten, testen en houden ze alles bij om de uitstoot van gassen, afval, energie, water en materiaal terug te dringen. Op welke Ecco afdeling je ook werkt, je bent een onderdeel van een team wat producten maakt waar je trots op kan zijn.
De brede Ecco collectie voor dames en heren staat voor puur Scandinavisch design op zijn best met de hoge kwaliteit die je van een Internationaal merk als Ecco mag verwachten.
Nelson schoenen exploiteert meerdere Ecco stores in Nederland.
ECCO brandstores
Timberland
Clarks & Hobb's

TIMBERLAND WINKELS

Timberland’s visie is om het meest duurzame outdoor lifestyle merk op aarde te zijn. Met het oog op dit geweldige doel willen we Earth Keepers zijn in alles wat we doen. We werken hard om onze producten duurzaam te kunnen maken, de natuur te beschermen en revitaliseren, en de wereldwijde gemeenschap waarin we wonen, werken en ontdekken te ondersteunen. Voor ons zijn het maken van hoogstaande en mooie producten voor een outdoor lifestyle en verantwoordelijk burgerschap onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is simpelweg hoe wij zaken doen.
Werken in een Timberland brandstore betekent dat je onze klanten kunt inspireren door het merk en lifestyle imago uit te stralen en over te dragen. Nelson schoenen exploiteert meerdere Timberland stores in Nederland.

SKECHERS WINKELS

Skechers is een award-winning schoenenmerk dat lifestyle en performance schoenen ontwerpt en produceert. De Skechers collecties zijn spot-on voor trendbewuste dames, heren en kids. Skechers creëert schoenen voor elke activiteit binnen een aantal verschillende categorieën. Casual lifestyle sneakers, laarsjes en sandalen met comfortabele Skechers Memory Foam zolen of de Skechers Performance collectie die bestaat uit modellen die zijn ontworpen met innovatieve technologieën. Nelson schoenen exploiteert meerdere Skechers stores in Nederland.
Job alert

MIS NOOIT EEN VACATURE