STAP IN DE WERELD VAN NELSON

WAT VOOR BAAN ZOEK JE?

Als schoenen klein genoeg waren, zaten ze in ons bloed. Met deze passie voor schoenen zijn wij één van de grootste omnichannel shoe-retailers van Nederland! Bij Nelson maken we van kleine stappen graag grote sprongen. Wij zijn altijd op zoek naar gedreven en enthousiaste nieuwe collega's die samen met ons de volgende stap willen zetten!
In onze ruim 100 stores werken zo’n 1.000 collega’s. Doordat wij een erkend leerbedrijf zijn, hebben we daarnaast doorlopend ruimte voor BOL en BBL studenten. En ook in ons distributiecentrum en op ons hoofdkantoor doen zich volop kansen voor!
Wat voor baan zoek je?
Schoenen zijn ons leven

SCHOENEN ZIJN ONS LEVEN

De passie voor schoenen en hart voor de klant willen wij graag terugzien bij al onze medewerkers. We streven er naar altijd voorop te lopen in innovatie en vanuit de omnichannel gedachte bieden wij onze klanten via elk verkoopkanaal een unieke NELSON ervaring.
Nelson heeft een duidelijke omnichannel strategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service, zowel in de fysieke winkels als op ons online platform. Daarbij staat de klant centraal binnen alle verkoopkanalen. En shop je toevallig op marketplaces als Zalando, Wehkamp of Bol.com? Ook daar vind je onze collectie.
Nelson groeit en ziet nog veel meer kansen om haar werkterrein en marktaandeel uit te breiden door nieuwe vestigingen te openen, bestaande vestigingen te optimaliseren en om de Omnichannel strategie verder uit te bouwen.

VACATURES

Of je nu op zoek bent naar een stage, met hart voor de klant in onze winkel wilt werken, of op zoek bent naar een baan in ons distributiecentrum: de mogelijkheden zijn er volop! Ook voor een stage of baan op kantoor zijn er vele mogelijkheden in het team van Inkoop, IT, Bouw, Finance, Marketing / E-Commerce, Klantenservice, Merchandise, HR of Interne Controle.

Een ding weet je zeker als je bij ons werkt: je bouwt mee aan het verdere succes van een echt Nederlands familiebedrijf in de retail met volop ambitie en waar technologie voorop staat!
Job alert

MIS NOOIT EEN VACATURE