STAGE

Een stage bij Nelson Schoenen is de perfecte start van een mooie carrière. Of je nou stage wil lopen in de winkel, het distributiecentrum of in het hoofdkantoor, bij Nelson kan het allemaal!

Wij bieden zowel meewerk- als afstudeerstages. Niet alleen kun je veel leren bij Nelson, het is ontzettend leuk om voor een van de top 3 schoenretailers van Nederland te werken. Natuurlijk kun je gebruikmaken van personeelskorting.
Bevalt het? Misschien kun je dan écht bij Nelson aan de slag en stappen komen maken. Kijk snel bij onze vacatures, of stuur een open sollicitatie. Er is altijd plek voor leergierige studenten!
Example alt text

Nelson is een erkend leerbedrijf

STAGE IN DE WINKEL

Volg jij een mbo 3- of 4-opleiding? Nelson Schoenen is een erkend leerbedrijf en biedt BOL- en BBL-stages waarbij je alle ruimte krijgt om bij ons jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Je past de theorie uit je studie toe in de praktijk, waarbij we je echt leren ondernemen.

Vanuit jouw passie voor fashion kun je volop verkoopervaring opdoen en leer je alles over service. Wil je na jouw stage bij Nelson blijven? Dat kan! Nelson groeit en daarom zijn er volop mogelijkheden voor jou waarbij je kunt doorgroeien tot Filiaalmanager van jouw eigen winkel!

STAGE OP HET HOOFDKANTOOR

Ben jij een Hbo-student die zich verder wil ontwikkelen binnen een omnichannel shoe retailer? Ons hoofdkantoor is gevestigd in Hoofddorp en hier zijn mogelijkheden om stage te lopen binnen Inkoop, ICT, Finance, Marketing & HR. We bieden zowel meewerk- als afstudeerstages.

Er wordt bij de start van jouw stage gekeken naar wat jij wilt leren en welke ondersteuning je daarbij nodig hebt. Je kunt rekenen op een gedreven team die voor jou klaar staat om je verder te helpen in jouw ontwikkeling.

STAGE IN HET DISTRIBUTIECENTRUM

Volg jij een mbo 3- of 4-opleiding? Nelson Schoenen is een erkend leerbedrijf en biedt BOL- en BBL-stages waarbij je alle ruimte krijgt om bij ons jouw vaardigheden en kennis te ontwikkelen. Je past de theorie uit je studie toe in de praktijk.

Vanuit jouw passie om logistieke processen efficiënt te laten verlopen krijg je binnen Nelson alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wil je na jouw stage bij Nelson blijven? Dat kan! Nelson groeit en daarom zijn er volop mogelijkheden voor jou.

MIS NOOIT EEN VACATURE