BIJBAAN IN DE WINKEL

Een bijbaan als verkoopmedewerker in de winkel is super leerzaam en gezellig. Je zorgt samen met je collega’s voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten steeds van het beste advies binnen onze brede collectie van bekende topmerken. Denk aan; Dr. Martens, Sendra, Timberland, Tommy Hilfiger, Skechers en nog veel meer! Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en zorg je dat de winkel er altijd netjes, schoon en opgeruimd uit ziet.
Jouw plezier in je bijbaan straalt uit naar onze klanten en je bent een perfecte aanvulling op ons verkoopteam. Je staat voor service en klantvriendelijkheid, hebt passie voor mode en schoenen en je bent flexibel en representatief.

BIJBAAN IN HET DISTRIBUTIECENTRUM

We werken iedere dag met veel plezier én enthousiasme om onze winkels en online klanten zo snel mogelijk te voorzien van onze schoenen. In deze functie verwerk je binnen gekomen goederen die moeten worden opgeslagen in het magazijn. Daarnaast pick je met behulp van een handscanner orders en zorg je dat deze goederen naar onze filialen of online klanten kunnen worden gedistribueerd.
Als logistiek medewerker regel jij dat onze schoenen op tijd ons magazijn verlaten. Je verzamelt de schoenen, verwerkt ze voor zowel winkels als voor klanten thuis en zorgt dat ze via de juiste route het magazijn verlaten. Jouw uitdaging is om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de schoenen zo snel mogelijk klaarstaan voor transport naar onze filialen en online klanten.
Ons distributiecentrum is 7 dagen per week geopend, waardoor we jouw beschikbaarheid om te werken altijd wel in een voor jou passend werkrooster kunnen invullen.

BIJBAAN IN HET DISTRIBUTIECENTRUM

BIJBAAN IN DE WINKEL

Job alert

MIS NOOIT EEN VACATURE