Bijbaan

 Een leuke bijbaan in het sportieve Skechers Team!

Skechers is één van de grootste footwear brands in de wereld. En Skechers is niet alleen leider op het gebied van lifestyle en performance-schoenen, maar ook Skechers kleding is verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld. Voor onze Skechers winkels zijn we op zoek naar enthousiaste verkooptalenten.

Naast werken in het weekend en een koopavond draaien kun je ook extra werken in de vakanties. Fijn als je extra beschikbaar bent! Heb je even wat meer tijd nodig voor andere dingen, dan werk je tijdelijk wat minder. Met jouw beschikbaarheid maken wij voor jou een passend werkrooster. We hebben meer dan voldoende mogelijkheden om jouw baan “aan te kleden” naar hoe jij dit fijn vindt.

Bij Skechers vind je naast Skechers schoenen ook sportieve kleding en sport accessoires. Is sport jouw passie? Dan ben jij de missing link van ons team. Samen met jouw collega’s inspireer je klanten en voorzie je hen van het beste advies. Met elkaar maak je shoppen bij Skechers een onvergetelijk feest!

Omdat Skechers onderdeel is van Nelson Schoenen maak je onderdeel uit van de Nelson family. Daar horen natuurlijk mooie arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je zelfs een gratis paar Skechers schoenen naar keuze!


Verder biedt Nelson jou..
  • Een mooi all-in uurloon;
  • 20% personeelskorting op onze gehele collectie
  • € 15,- korting op jouw sportschoolabonnement
  • 2x per jaar 40% korting op de gehele collectie tijdens de familiekoopavond;

Jij bent iemand die..

  • Graag in teamverband werkt;
  • Communicatief sterk is en makkelijk contact legt;
  • Van aanpakken houdt;

Zie je deze bijbaan zitten? Reageer dan snel en dan spreken we elkaar binnenkort.

 

Stap in de wereld van Skechers

Is retail jouw passie en zoek jij dé perfecte baan naast je studie? Stap dan in de wereld van Skechers. 

Naast werken in het weekend en een koopavond draaien kun je ook extra werken in de vakanties. Fijn als je extra beschikbaar bent! Heb je even wat meer tijd nodig voor andere dingen, dan werk je tijdelijk wat minder. Met jouw beschikbaarheid maken wij voor jou een passend werkrooster. We hebben meer dan voldoende mogelijkheden zodat jij kunt werken wanneer het jou schikt. 

Heb jij passie voor retail? En maak je graag en makkelijk contact? Dan ben jij de missing link van ons team. Samen met jouw collega’s inspireer je klanten en voorzie je hen van het beste advies. Met elkaar maak je shoppen bij Skechers tot een waar feest. 

Omdat de Skechers Brandstores onderdeel zijn van Nelson Schoenen B.V, profiteer je van de voordelen van werken bij een Nederlands familiebedrijf.  

Application procedure