Assistent Storemanager

Word jij onze nieuwe Skechers Assistent Store Manager?

Skechers is één van de grootste footwear brands in de wereld. En Skechers is niet alleen leider op het gebied van lifestyle en performance-schoenen, maar ook Skechers kleding is verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld.

Als Assistent Store Manager zorg je voor een geweldige winkelbeleving voor onze klanten! Je zet jouw servicegerichtheid in om klanten te helpen en te voorzien van advies. Je zorgt voor een optimale commerciële winkelpresentatie en samen met de Store Manager motiveer je jouw Skechers team en creëer je een goede werksfeer. Jij monitort de voortgang van het filiaal, signaleert problemen en lost deze op. Als de Store Manager afwezig is, ben jij eindverantwoordelijk en neem je zijn of haar taken over.

Omdat Skechers onderdeel is van Nelson Schoenen maak je onderdeel uit van de Nelson family. Je bent onderdeel van een gedreven en gezellig team in een groeiend en succesvol familiebedrijf waarbij eigen initiatief en ondernemerschap centraal staat. Daar horen natuurlijk mooie arbeidsvoorwaarden bij. Zo krijg je zelfs een gratis paar Skechers schoenen naar keuze!


Verder biedt Nelson jou..
 • € 15,- korting op jouw sportschoolabonnement elke maand;
 • 20% personeelskorting op onze gehele collectie;
 • 2x per jaar 40% korting op de gehele collectie tijdens de familiekoopavond;
 • Korting op ziektekostenverzekering;
 • Pensioenopbouw;
 • Ruime openingstijden, dus veel mogelijkheden om te werken;
Jij bent iemand die..
 • Minimaal een MBO  -werk- en –denkniveau heeft;
 • Potentie heeft om een team te leiden en ontwikkelen;
 • Graag in teamverband werkt;
 • Gedreven en doel- en resultaatgericht is;
 • Communicatief sterk is en makkelijk contact legt;
 • Van aanpakken houdt en flexibel inzetbaar is;
Word jij enthousiast van deze functie? We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Stap in de wereld van Skechers

Skechers is één van de grootste footwearbrands in de wereld. En Skechers is niet alleen leider op het gebied van lifestyle en performance-schoenen, maar ook Skechers kleding is verkrijgbaar in meer dan 170 landen over de hele wereld. Motiveer jij graag je team en maak je shoppen in onze brandstore tot een ware beleving? Stap dan in de wereld van Skechers 

Als Assistent Storemanager ben je, samen met de Storemanager, verantwoordelijk voor het succes van de winkel. Jouw vriendelijke en open benadering zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen en graag bij ons terugkomen. Je zorgt voor een prettige sfeer in de winkel en voorziet onze klanten van het beste advies binnen onze brede gezinscollectie schoenen, (kleding en accessoires) van Skechers. Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en je zorgt dat de winkel er altijd netjes en commercieel uit ziet. 

Je ondersteunt de Storemanager bij het bepalen en bereiken van de doelen en commerciële successen. Je bent voortdurend bezig met het door ontwikkelen van jouw teamleden door te motiveren, enthousiasmeren en coachen. Je assisteert bij het coördineren van activiteiten, taakverdeling en het instrueren van jouw teamleden. Jouw plezier in je werk straal je uit!  

Omdat de Skechers Brandstores onderdeel zijn van Nelson Schoenen B.V, profiteer je van de voordelen van werken bij een Nederlands familiebedrijf.

Application procedure