Nelson groeit en als Senior Systeembeheerder bouw jij mee! Je zorgt voor continuïteit en security awareness en voert onderhoud en wijzigingen uit op gebied van servers, storage, netwerken en applicaties als VMWare, ESET en Veeam. De omgeving is grotendeels Microsoft server 2019 georiënteerd, maar ook diverse Linux servers (Ubuntu) en een OTAP maken onderdeel uit van de omgeving. Wij streven naar een continue innovatie en samen met je 4 ambitieuze collega’s zet je je daar hard voor in om er voor te zorgen dat de omgeving in optimale conditie blijft.

Vanuit jouw rol is het belangrijk dat je een goede kennis hebt van netwerken en dat de basisprincipes van een firewall (Fortigate) voor jou geen geheimen meer heeft.

Vind je het leuk om je energie ook in te zetten in projecten, te leren en jezelf verder te ontwikkelen? Dan is deze baan écht iets voor jou! 

JOUW PROFIEL:

 • HBO werk en denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Uitstekende kennis van, Windows server 2019, 3PAR flash storage, VMWare, Veeam, ESET, VPN, switching en hardware;
 • Kennis van Citrix Virtual Apps & RES workspace manager, Exchange en Linux is een pre;
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.

NELSON ZET GRAAG EEN STAPJE EXTRA VOOR JOU!

 • Een mooie rol binnen een groeiende organisatie en een dynamisch team van gedreven professionals, waarbij je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid hebt.
 • Een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenplan en reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een laptop. Je kunt kiezen uit een Dell XPS of een MacBook Pro.
 • De mogelijkheid om ook post-covid een aantal dagen per week thuis te werken.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van relevante cursussen en opleidingen.
 • Personeelskorting en een mooi fietsplan.

En omdat onze medewerkers elke dag klaar staan voor Nelson en voor onze klanten, doen wij ook graag dat stapje extra voor hen. Vitaliteit staat voor energie en kracht; thuis en op de werkvloer. Vitale en fitte medewerkers dragen bij een gezonde organisatie. Maar ook ‘er goed uit zien’ en kunnen profiteren van interessante kortingen en samenwerkingen dragen er aan bij om jezelf goed te voelen; van binnen en van buiten. Ons ‘Nelson’s Fashion & Fit programma’ richt zich op deze beide aspecten; van een flinke korting op je sportschoolabonnement tot deelname aan sportevents tot shoppen met korting. Natuurlijk vertellen we je hier graag meer over! 

WELKE STAP ZET JIJ?

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Daarnaast vinden we het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Zet jij jouw volgende stap bij Nelson?

Senior Systeembeheerder

Application procedure