Junior Buyer

Als Junior Buyer werken in een Omnichannel gedreven omgeving én onderdeel uitmaken van een enthousiast team, dat kan!

Wij zijn op zoek naar een energieke, modebewuste, inspiratievolle Junior Buyer die ons inkoop team komt versterken. Kijk je het liefst de hele dag naar influencers om de laatste modetrends te spotten, krijg je niet genoeg van mode en ken je de nieuwste fashiontrends? Is jouw community op Insta gevuld met fashion influencers, kortom leef je voor fashion? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij vinden het belangrijk, dat je dat doet waar jouw passie en energie ligt! Onze Senior Buyer neemt je mee in het Buying-vak, waarbij je op termijn verantwoordelijk bent voor een aantal fashion en/of sportmerken & ondersteun je administratief en organisatorisch de afdeling inkoop. Daarnaast ben je samen met de Senior Buyer medeverantwoordelijk voor het samenstellen van de modische collectie van internationale fashion-en sportmerken. Je werkt nauw samen met jouw collega’s van merchandise en marketing.

Heb jij ambitie? Fijn, want dat is wat wij zoeken! Vanuit deze functie krijg je de ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen naar een Senior Buyer rol. Dit doe je vanuit passie voor fashion waarbij je kunt rekenen op ondersteuning van jouw collega’s.

JOUW PROFIEL:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur AMFI;
 • Je leeft voor fashion en bent trendsetter;
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit en werkt graag samen met collega’s binnen en buiten jouw eigen afdeling;
 • Je bent communicatief, creatief en barst van de ideeën;
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en een cijfermatig inzicht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

NELSON ZET GRAAG EEN STAPJE EXTRA VOOR JOU!

 • Met je neus bovenop de nieuwste collecties;
 • 20% personeelskorting op onze hele schoenencollectie;
 • Korting op ziektekostenverzekering;
 • 26 vakantiedagen en mogelijkheid tot extra kopen/verkopen van vakantiedagen;
 • Pensioenopbouw;
 • Afwisselend en uitdagend werk;
 • Je bent onderdeel van een gedreven en gezellig team in een groeiend, succesvol omnichannel Familiebedrijf waarbij eigen initiatief en ondernemerschap centraal staat.

En omdat onze medewerkers elke dag klaar staan voor Nelson en voor onze klanten, doen wij ook graag dat stapje extra voor hen. Vitaliteit staat voor energie en kracht; thuis en op de werkvloer. Vitale en fitte medewerkers dragen bij een gezonde organisatie. Maar ook ‘er goed uit zien’ en kunnen profiteren van interessante kortingen en samenwerkingen dragen er aan bij om jezelf goed te voelen; van binnen en van buiten. Ons ‘Nelson’s Fashion & Fit programma’ richt zich op deze beide aspecten; van een flinke korting op je sportschoolabonnement tot deelname aan sportevents tot shoppen met korting. Natuurlijk vertellen we je hier graag meer over!

WELKE STAP ZET JIJ?

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Daarnaast vinden we het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

 

Zet jij jouw volgende stap bij Nelson?


 

Application procedure