Zet jij jouw volgende stap bij Nelson? Wij zijn op zoek naar een:

Full Stack Developer

40 uur

Als Full Stack Developer werk je aan het zelfontwikkeld platform waarop alle e-commerce activiteiten van Nelson plaatsvinden. Van de verkopen via de webzuilen in de fysieke winkels tot productieaanbevelingen en van het beheren van meerdere webshops van mooie merken als Timberland en Skechers tot het regelen van de betalingen. Jij zorg dat dit e-commerce platform stabiel, betrouwbaar en veelzijdig is en blijft. Samen met je team van zes ambitieuze collega’s onder leiding van Justin van Wees zet je je daar hard voor in.

Concreet betekent dit dat jij als Full Stack Developer aan de slag gaat met het:

 • uitwerken van concepten en bouwen van nieuwe features die het platform verbeteren. Zowel voor de organisatie als de klanten. Dit doe je samen met collega-ontwikkelaars, maar ook collega’s uit product-, design- en marketingteams;
 • ontwikkelen van duurzame oplossingen en de implementatie daarvan. Van frontend tot backend. Sterker nog, je ontwikkelt niet alleen, maar pakt ook echt actief de verantwoordelijkheid hierin;
 • reviewen van code geschreven door je collega’s. Zo houd je elkaar scherp en blijft de kwaliteit van het hoogste niveau;
 • testen en het oplossen van problemen in de productie;
 • Technology Stack: Python (3), Flask, Django, PostgreSQL, Elasticsearch, Redis, Celery, React, Gitlab (CI), JIRA, Docker en GCP.

 

FUNCTIE EISEN
Wie de schoen past, trekt ‘m aan. Jij sluit perfect aan bij dit team van developers. Je ademt techniek en bent enorm gedreven. Dat jouw oplossingen de ervaringen van honderdduizenden klanten verbeteren, geeft je een kick. Je bent altijd op zoek naar beter. Zeker als het gaat om het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van technologische oplossingen en het vinden van de juiste verhouding tussen scope, kwaliteit en snelheid. Het vinden van evenwicht tussen het werken aan verschillende projecten, het ondersteunen van de operatie, het implementeren van nieuwe features en het verbeteren van het platform, gaat je natuurlijk af.
Ook heb je voor deze vacature:

 • in ieder geval een hbo-diploma op zak;
 • sowieso meer dan 3 à 4 jaar ervaring als Full Stack Developer, opgedaan:
 • met Python, SQL, HTML, CSS en JavaScript;
 • met high traffic, security, scalability en caching;
 • het schrijven van heldere code, die goed te testen is en waarbij rekening is gehouden met de onderhoudbaarheid.

AANBOD

Waardering dat vinden wij gewoon erg belangrijk. Daarom ben je bij Nelson voor goede arbeidsvoorwaarden aan het juiste adres.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Een mooie rol binnen een groeiende organisatie en een dynamisch team van gedreven professionals, waarbij je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid hebt.
 • Een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenplan en reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen.
 • Een laptop. Je kunt kiezen uit een Dell XPS of een MacBook Pro.
 • De mogelijkheid om ook post-covid een aantal dagen per week thuis te werken.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van relevante cursussen en opleidingen.
 • Personeelskorting.

 

OVER NELSON

Nelson Schoenen is een vooruitstrevende omnichannel shoe retailer. De ruim 100 Nelson stores kenmerken zich door een bijna oneindig assortiment van dames, heren-, en kinderschoenen van internationale merken zoals Ecco, Timberland, Dr. Martens, Tommy Hilfiger, Converse, Calvin Klein, Gabor en Nike, maar ook de fashion collectie onder ons eigen label is een onderdeel van het succes!

Nelson heeft een duidelijke omnichannel strategie ontwikkeld die zich richt op beleving, innovatie en service, zowel in de fysieke winkels als op ons online platform. Daarbij staat de klant centraal binnen alle verkoopkanalen. En shop je toevallig op marketplaces als Zalando, Wehkamp of Bol.com? Ook daar vind je onze collectie.

Nelson groeit en ziet nog veel meer kansen om haar werkterrein en marktaandeel uit te breiden door nieuwe vestigingen te openen, bestaande vestigingen te optimaliseren en om de Omnichannel strategie verder uit te bouwen.

ENTHOUSIAST?

Ben jij dé Full Stacker voor deze vacature? Dan komen wij graag met jou in contact!

Heb je nog vragen? Die beantwoorden wij graag! Neem dan contact op met de afdeling HR, telefoonnummer: 088 00 88 100.

DIRECT SOLLICITEREN?

Solliciteer via https://werkenbijnelson.nl of stuur je motivatie met CV naar jobs@nelson.nl.

Application procedure