Full Stack Developer (Python)

Als Full Stack Developer werk je aan een in-house ontwikkeld platform waar alle e-commerce activiteiten van Nelson plaatsvinden. Van de verkopen via de kiosks in de fysieke winkels tot productaanbevelingen, van het implementeren van een loyaliteitsprogramma tot het regelen van de betalingen. Jij zorgt dat dit e-commerce platform stabiel, betrouwbaar en veelzijdig is en blijft. Samen met je team van zes ambitieuze collega’s zet je je daar hard voor in.

Concreet betekent dit dat jij als Full Stack Developer aan de slag gaat met het:

 • uitwerken van concepten en bouwen van nieuwe features die het platform verbeteren. Zowel voor de organisatie als de klanten. Dit doe je samen met collega-ontwikkelaars, maar ook collega’s uit product-, design- en marketingteams;
 • ontwikkelen van duurzame oplossingen en de implementatie daarvan. Van frontend tot backend. Sterker nog, je ontwikkelt niet alleen, maar pakt ook echt actief de verantwoordelijkheid hierin;
 • reviewen van code geschreven door je collega’s. Zo houd je elkaar scherp en blijft de kwaliteit van het hoogste niveau;
 • testen en het oplossen van problemen in de productie;
 • Technology Stack: Python (3), Flask, Django, PostgreSQL, Elasticsearch, Redis, Celery, React, Gitlab (CI), JIRA, Docker en Google Cloud Platform.

FUNCTIE EISEN

Wie de schoen past, trekt ‘m aan. Jij sluit perfect aan bij dit team van developers. Je ademt techniek en bent enorm gedreven. Dat jouw oplossingen de ervaringen van honderdduizenden klanten verbeteren, geeft je een kick. Je bent altijd op zoek naar beter. Zeker als het gaat om het verbeteren van bedrijfsprocessen met behulp van technologische oplossingen en het vinden van de juiste verhouding tussen scope, kwaliteit en snelheid. Het vinden van evenwicht tussen het werken aan verschillende projecten, het ondersteunen van de operatie, het implementeren van nieuwe features en het verbeteren van het platform, gaat je natuurlijk af.

 

Ook heb je voor deze vacature:

 • in ieder geval een hbo-diploma op zak;
 • minstens 3 jaar ervaring als Full Stack Developer, opgedaan met:

           - Python, SQL, HTML, CSS en JavaScript

           - high traffic omgevingen, security, scalability en caching

           - het schrijven van heldere code, die goed te testen is en waarbij rekening is gehouden met
             de onderhoudbaarheid.

 AANBOD

Waardering dat vinden wij gewoon erg belangrijk. Daarom ben je bij Nelson voor goede arbeidsvoorwaarden aan het juiste adres.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:

 • Een mooie rol binnen een groeiende organisatie en een dynamisch team van gedreven professionals, waarbij je veel vrijheid krijgt en verantwoordelijkheid hebt.
 • Een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden als een pensioenplan en reiskostenvergoeding.
 • 26 vakantiedagen en mogelijkheid tot extra kopen/verkopen van vakantiedagen;
 • Een laptop. Je kunt kiezen uit een Dell XPS of een MacBook Pro.
 • De mogelijkheid om hybride te werken.
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Denk aan het volgen van relevante cursussen en opleidingen.
 • Personeelskorting.
WELKE STAP ZET JIJ?

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Daarnaast vinden we het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen.

Zet jij jouw volgende stap bij Nelson?

Application procedure