Filiaalmanager (Timberland)

In het enthousiaste team van onze Timberland Store is er plek gekomen voor een nieuwe collega!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige Filiaalmanager. In onze winkel staat beleving centraal: niet alleen qua uitstraling en interieur, maar ook qua collectie, klantvriendelijkheid en service.

In deze functie inspireer je onze klanten door het merk en lifestyle imago over te dragen. Door middel van jouw enthousiasme en commerciële instelling weet jij met jouw collega’s een succes te maken van deze nieuwe formule binnen Nelson Schoenen!

Je straalt plezier uit, zorgt voor een goede sfeer en past perfect bij de uitstraling van de winkel en het merk Timberland. Je hebt de wil om meer over de pasvorm en gebruikte materialen te leren in combinatie met kennis van de laatste modetrends en een uitstraling die past bij de merkbeleving zijn dé factoren die het succes in deze winkels bepalen. Daarnaast zorg je voor een optimale presentatie van deze trendy collectie van uitstekende kwaliteit en voorzie je de klanten altijd van het beste advies. Als Filiaalmanager in ons Timberland filiaal ben je verantwoordelijk voor het succes van dit nieuwe concept binnen Nelson!

Je bepaalt de grote lijnen voor jouw filiaal door concreet te maken wat je wilt bereiken en hoe je dit wilt bereiken en weet dit door te vertalen naar concrete acties voor jouw teamleden. Je bent voortdurend bezig met het coachen en ontwikkelen van jouw teamleden door het geven van feedback op houding en gedrag, zodat je de zelfstandigheid en teamspirit bevordert.

Uiteraard ben je de gastheer/-vrouw in onze winkel en maak je van het winkelen in jouw filiaal een belevenis voor de klant. Je zorgt voor een prettige sfeer, voorziet de klant altijd van de beste service en adviezen binnen de trendy collectie van uitstekende kwaliteit.

Jij bent met jouw team verantwoordelijk voor een optimale presentatie van onze collectie en je zorgt dat de winkel altijd een flitsende uitstraling heeft.

Om jouw doelstellingen te realiseren, vind je in jouw Regiomanager de sparringpartner.

JOUW PROFIEL

  • Je staat voor service en klantvriendelijkheid, hebt passie voor mode en schoenen, bent representatief en ziet verkoopkansen;
  • Je bent commercieel ingesteld;
  • Je hebt leidinggevende en coachende kwaliteiten;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt minimaal MBO werk en denkniveau;
  • Je hebt aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de schoenen.
  • Je hebt een "hands-on" mentaliteit;

NELSON ZET GRAAG EEN STAPJE EXTRA VOOR JOU!

  • Een goed salaris, passend bij jouw werkervaring, kennis en opleiding;
  • Heel veel nieuwe skills én doorgroeimogelijkheden;
  • Met je neus bovenop de nieuwste collecties;
  • 20% personeelskorting op onze hele schoenencollectie;
  • Korting op ziektekostenverzekering;
  • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime contract (38 uur);
  • Pensioenopbouw;
  • 2 x per jaar een Regiomeeting met alle Filiaalmanagers;
  • Afwisselend en uitdagend werk;
  • Ruime openingstijden – veel mogelijkheden om te werken;
  • Je bent onderdeel van een gedreven en gezellig team in een groeiend, succesvol omnichannel familiebedrijf waarbij eigen initiatief en ondernemerschap centraal staat.

En omdat onze medewerkers elke dag klaar staan voor Nelson en voor onze klanten, doen wij ook graag dat stapje extra voor hen. Vitaliteit staat voor energie en kracht; thuis en op de werkvloer. Vitale en fitte medewerkers dragen bij een gezonde organisatie. Maar ook ‘er goed uit zien’ en kunnen profiteren van interessante kortingen en samenwerkingen dragen er aan bij om jezelf goed te voelen; van binnen en van buiten. Ons ‘Nelson’s Fashion & Fit programma’ richt zich op deze beide aspecten; van een flinke korting op je sportschoolabonnement tot deelname aan sportevents tot shoppen met korting. Natuurlijk vertellen we je hier graag meer over!

WELKE STAP ZET JIJ?

Wanneer je kiest voor Nelson kies je voor een fijne werkomgeving in een van onze ruim 100 mooie winkels in Nederland. Maar je kiest ook voor een fashionbedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 1100 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd wordt. Daarnaast vinden we het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen en uitdagen. We bieden jou hiervoor diverse opleidingen en trainingen aan en in jouw Regiomanager vind je jouw sparringpartner.

Zet jij jouw volgende stap bij Nelson?

Application procedure